betalingssystemen

In onze webwinkel kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Giropay
  • Bancontact/Mister Cash
  • Sofortbanking
  • Overboeking IBAN
  • Betaling na ontvangst
  • Pin
  • Contant

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je betaling wordt automatisch verwerkt door onze betaalpartner Cardgate plus BV | Curo Payments.

PayPal
PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kunt betalen. Afgezien van de transactiekosten van 4% over de orderwaarde, is het gebruik van PayPal gratis.  PayPal fungeert als veilige tussenpersoon. Op die manier komt je informatie niet in verkeerde handen en blijf je veilig. Je betaling wordt automatisch verwerkt door onze betaalpartner Cardgate plus BV | Curo Payments.
Ga direct naar www.paypal.com voor het openen van je PayPal rekening.

Giropay
Giropay is een betaalsysteem voor Duitse klanten. Met Giropay betaal je als Duitse klant veilig via je eigen vertrouwde bankomgeving zonder dat je een account hoeft aan te maken of je ergens moet registreren, het enige wat je nodig hebt is een bankrekening bij één van de aangesloten banken. Giropay is zeg maar de Duitse versie van iDEAL. Je betaling wordt daarna automatisch verwerkt door onze betaalpartner Cardgate plus BV|Curo Payments.

Bancontact/Mister Cash
De nummer 1 betaalmogelijkheid in België. Deze betaalmogelijkheid is ontwikkeld door de grote banken in België, alle Belgische consumenten die gebruik maken van internetbankieren kunnen betalen met Bancontact/Mister Cash. Je kunt als Belgische klant dan afrekenen in je vertrouwde bankomgeving. Je betaling wordt daarna automatisch verwerkt door onze betaalpartner Cardgate plus BV|Curo Payments.

Sofortbanking
Sofortbanking is de enige Europese betaalmogelijkheid die directe banktransacties uitvoert. Sofortbanking zorgt voor een gegarandeerde transactie. Je wordt als klant doorgestuurd naar je eigen vertrouwde bankomgeving.Je hoeft je niet te registreren en er is geen sprake van een tussenrekening.  Je betaling wordt automatisch verwerkt door onze betaalpartner Cardgate plus BV|Curo Payments. Sofortbanking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië.

Overboeking IBAN
Vooraf  overboeken is in alle SEPA landen beschikbaar. Je kunt als klant de betaling gewoon doen vanuit je eigen vertrouwde bankomgeving.  Je betaling wordt daarna automatisch verwerkt door onze betaalpartner Cardgate plus BV|Curo Payments. Vooraf overboeken is beschikbaar in alle EU landen, aangevuld met Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Zwitserland en Monaco.

Betaling na ontvangst
Een bestelling onder rembours betalen, betekent in de praktijk dat je pas afrekent als je de bestelling in handen hebt. Dit kan bij je thuis aan de deur, maar ook op een van de vele Post NL afhaallocaties. Je betaalt het benodigde bedrag aan Post NL, die ervoor zorgt dat dit geld bij de webwinkel terecht komt. Voor jou betekent dit dat je pas afrekent als je het product in handen hebt en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Je moet bij de Betaalservice van Post NL rekening houden met hogere kosten (18,35 euro)

Pin of contant
Als je een bestelling afhaalt in ons @-point dan kun je contant betalen of met PIN. Maak je van deze mogelijkheid gebruik dan verlangen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.

Voor binnenlandse betalingen:
IBAN: NL02INGB0007008137
t.n.v. TG Nederland BV
Gevestigd te GRONINGEN
Onder vermelding van je ordernummer.

Voor betalingen buiten Nederland
IBAN: NL02INGB0007008137
BIC Code: INGBNL2A