Ruilen

Het is mogelijk een artikel tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling om te ruilen met opgaaf van een eventuele reden. Voor het omruilen van een artikel kun je gebruik maken van het Modelformulier voor ontbinding. Geef daarin aan dat je het artikel wilt omruilen en wat de reden hiervoor is.

Neem contact met ons op via het contactformulier als je een artikel wilt ruilen. Je krijgt dan een e-mail met instructies waar je het betreffende artikel voorzien van het Modelformulier voor ontbinding naar toe kunt sturen.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te annuleren, dit heet het ontbindingsrecht. Je ontvang dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, terug. Alleen de kosten van retournering van je huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om een bestelling te ontbinden kun je gebruik maken van het Modelformulier voor ontbinding.

Neem contact met ons op via het contactformulier als je een artikel wilt retourneren. Je krijgt dan een e-mail met instructies waar je het betreffende artikel voorzien van het Modelformulier voor ontbinding naar toe kunt sturen.